Welkom op de site van Celtic Mist       


 
 

 

 

Wij vinden het leuk als U een berichtje zou achter laten.

Alvast  bedankt. Vriendelijke groetjes

Sonja & Piet,

Misty, Mandy ,Belfie en Noa.

 

Gastenboek

21 berichten op 5 pagina's
Marten Koen
06-03-16 09:14:53
Vijf weken geleden haalden we Toby op. Wat een hartelijke ontvangst door Sonja en Piet en moeder Belfie, grootmoeder Mandy en Misty. Voor ons de uitdaging om Toby in de toekomst dezelfde warmte te geven die hij in zijn geboortehuis had ervaren. Wat een feest is het sindsdien elke dag. Vrolijk, ondeugend en toch al meteen gehoorzaam verovert hij het hart van ons en van alle menselijke en dierlijke buurtgenoten en bezoekers. In het park hoort hij van verre zijn naam al geroepen door allemaal hondenbezitters.
Hij is dol op spelletjes en leert snel.
Hij was vrij snel redelijk zindelijk, maar de laatste loodjes op dat gebied zijn even een beetje moeizaam geweest. Wij weten: elk ongelukje is onze schuld. Maar met wat goede telefonische adviezen van Sonja en Piet lijkt het nu volledig naar wens te gaan.
Anders dan onze lieve vorige cocker kan Toby bij het stoeien met andere honden heel goed wisselen tussen boven en onder. Hij vindt het wel leuk om af en toe even de lakens uit te delen, maar lijkt nog tevredener als hij bij het ravotten op zijn rug ligt en vol verve repliek biedt aan zijn speelkameraadjes.
Wij hebben ons verwonderd over de energieke inzet, waarmee Sonja en Piet gedurende een lange periode liefdevol Belfies nest hebben bestierd. We zijn hun dankbaar dat we daardoor zo'n lief en sociaal hondje in ons gezin hebben mogen verwelkomen.
We verheugen ons op de wandeling eind april met Sonja en Piet en de cockers die zij in de eerste weken van hun hondenleven hebben begeleid.
Garri Feyaerts
26-02-16 07:50:17

Piet en mama Mandy,

Van harte gefeliciteerd met je verjaardag. !!
Jente, Plokje
en de rest van de roedel.
Ester Langenberg
22-02-16 19:18:38
Lieve Sonja en Piet,
wat hebben wij een heerlijke pup van jullie gekregen! Supergoed gesocialiseerd en erg aanhankelijk en lief. Wij zijn heel erg blij met Sammie en we zullen heel goed voor hem zorgen. Liefs Lianne, Laurie, Rudy, Ester en een dikke knuffel van Sammie
Caroline De vocht
28-01-16 20:13:54
Proficiat aan alle broertjes en zusjes van Luna met hun verjaardag! ? Ook aan Belfi met haar pupjes....groetjes
Garri Feyaerts
03-01-16 13:39:00
Sonja en Piet,
Mama Befie,
Wat heb je weer prachtige pups !!!!
Héél leuk gefilmd Piet, we blijven er naar kijken.
En Sonja, je bent gewoon de beste, bij jullie komen de pupjes in een 5 sterren nestje terecht.
Groetjes, van Jente, Plokje en de rest van de roedel.
Tonen: 5  10   20

 Voor in het vorig gaste boek te kijken  klik op PDF bestand

 
Kaart
Info