Welkom op de site van Celtic Mist       


 
 

 

 

Wij vinden het leuk als U een berichtje zou achter laten.

Alvast  bedankt. Vriendelijke groetjes

Sonja & Piet,

Misty, Mandy ,Belfie en Noa.

 

Gastenboek

21 berichten op 3 pagina's
marjo en florian marjo broekhuizen
05-04-17 12:11:12
Leuk!!!!nieuw kroost...en een nieuwe site.
duimen voor belfie
zwaai staart van Floor groet van mij
Indra Salman
17-03-17 11:15:12
Twee weken geleden werd ik gebeld met het geweldige nieuws dat Belfie gedekt is. Ik hoop zo dat zein verwachting is van een stel pups.
Als het meezit komt een zoon van haar bij ons wonen.

  • gaat duimen*
Marleen Mierling
14-03-17 17:52:11
Ik wens je heel veel sterkte met je man en vertrouw op een spoedige beterschap, tevens wil ik je laten weten dat ik elke dag naar de leuke foto's kijk van je honden, dan zakt het verdriet over mijn eigen hond wat .....Heel veel sterkte !!!
Loe en Marlies. Muris
07-07-16 18:20:59
Proficiat voor alle jarige cocker zusjes.
Dikke poot van Teuntje, groeten aan Piet en Sonja.
Francois Poorters
24-03-16 06:47:46
Wij als Belgen mochten door de wetgeving dan wel wat extra langer wachten eer wij onze pup " Loewie" mochten komen afhalen.Maar wat een supercocker haalden wij ermee in huis. Onze dank en respect gaan uit naar Sonja en Piet die al hun energie en liefde stopten in dit nestje . "Loewie" werd door hun nog een paar weken extra in de watten gelegd en daarvan konden wij de extra vruchten plukken. Slechts een paar ongelukjes in huis ( onze eigen fout ) , en verder voorbeeldig gedrag. Geen gesloop van meubels, kleding, schoenen of wat dan ook , terwijl wij niet eens wat aan de kant moesten zetten daarvoor. Anderen honden zijn voor "Loewie" allemaal speelkameraden en daardoor wil hij wel eens niet beseffen dat de al wat oudere niet meer zo graag meegaan in zijn energiek gedoe. Verder is hij allemans vriend, iedereen wil hem meenemen of doodknuffelen . Zacht van karakter en gevoelig van aard, maar heel erg clever en leergierig en in huis de rust zelve.Je kan echt alles met hem doen en overal aanraken. Wij komen snel weer eens langs om samen te gaan wandelen en uiteraard zullen wij ook op de wandeling zijn van 24 april. Sonja en Piet
jullie zijn super als mensen en fokkers . En een aarader voor wie ooit het geluk wil kennen van mooie en heerlijke pups, het is het wachten meer dan waard !
Marten Koen
06-03-16 09:14:53
Vijf weken geleden haalden we Toby op. Wat een hartelijke ontvangst door Sonja en Piet en moeder Belfie, grootmoeder Mandy en Misty. Voor ons de uitdaging om Toby in de toekomst dezelfde warmte te geven die hij in zijn geboortehuis had ervaren. Wat een feest is het sindsdien elke dag. Vrolijk, ondeugend en toch al meteen gehoorzaam verovert hij het hart van ons en van alle menselijke en dierlijke buurtgenoten en bezoekers. In het park hoort hij van verre zijn naam al geroepen door allemaal hondenbezitters.
Hij is dol op spelletjes en leert snel.
Hij was vrij snel redelijk zindelijk, maar de laatste loodjes op dat gebied zijn even een beetje moeizaam geweest. Wij weten: elk ongelukje is onze schuld. Maar met wat goede telefonische adviezen van Sonja en Piet lijkt het nu volledig naar wens te gaan.
Anders dan onze lieve vorige cocker kan Toby bij het stoeien met andere honden heel goed wisselen tussen boven en onder. Hij vindt het wel leuk om af en toe even de lakens uit te delen, maar lijkt nog tevredener als hij bij het ravotten op zijn rug ligt en vol verve repliek biedt aan zijn speelkameraadjes.
Wij hebben ons verwonderd over de energieke inzet, waarmee Sonja en Piet gedurende een lange periode liefdevol Belfies nest hebben bestierd. We zijn hun dankbaar dat we daardoor zo'n lief en sociaal hondje in ons gezin hebben mogen verwelkomen.
We verheugen ons op de wandeling eind april met Sonja en Piet en de cockers die zij in de eerste weken van hun hondenleven hebben begeleid.
Garri Feyaerts
26-02-16 07:50:17

Piet en mama Mandy,

Van harte gefeliciteerd met je verjaardag. !!
Jente, Plokje
en de rest van de roedel.
Ester Langenberg
22-02-16 19:18:38
Lieve Sonja en Piet,
wat hebben wij een heerlijke pup van jullie gekregen! Supergoed gesocialiseerd en erg aanhankelijk en lief. Wij zijn heel erg blij met Sammie en we zullen heel goed voor hem zorgen. Liefs Lianne, Laurie, Rudy, Ester en een dikke knuffel van Sammie
Caroline De vocht
28-01-16 20:13:54
Proficiat aan alle broertjes en zusjes van Luna met hun verjaardag! ? Ook aan Belfi met haar pupjes....groetjes
Garri Feyaerts
03-01-16 13:39:00
Sonja en Piet,
Mama Befie,
Wat heb je weer prachtige pups !!!!
Héél leuk gefilmd Piet, we blijven er naar kijken.
En Sonja, je bent gewoon de beste, bij jullie komen de pupjes in een 5 sterren nestje terecht.
Groetjes, van Jente, Plokje en de rest van de roedel.
Tonen: 5  10   20

 Voor in het vorig gaste boek te kijken  klik op PDF bestand

 
Kaart
Info