Welkom op de site van Celtic Mist       


 
 

 

 

Wij vinden het leuk als U een berichtje zou achter laten.

Alvast  bedankt. Vriendelijke groetjes

Sonja & Piet,

Misty, Mandy ,Belfie en Noa.

 

Gastenboek

21 berichten op 5 pagina's
marjo en florian marjo broekhuizen
05-04-17 12:11:12
Leuk!!!!nieuw kroost...en een nieuwe site.
duimen voor belfie
zwaai staart van Floor groet van mij
Indra Salman
17-03-17 11:15:12
Twee weken geleden werd ik gebeld met het geweldige nieuws dat Belfie gedekt is. Ik hoop zo dat zein verwachting is van een stel pups.
Als het meezit komt een zoon van haar bij ons wonen.

  • gaat duimen*
Marleen Mierling
14-03-17 17:52:11
Ik wens je heel veel sterkte met je man en vertrouw op een spoedige beterschap, tevens wil ik je laten weten dat ik elke dag naar de leuke foto's kijk van je honden, dan zakt het verdriet over mijn eigen hond wat .....Heel veel sterkte !!!
Loe en Marlies. Muris
07-07-16 18:20:59
Proficiat voor alle jarige cocker zusjes.
Dikke poot van Teuntje, groeten aan Piet en Sonja.
Francois Poorters
24-03-16 06:47:46
Wij als Belgen mochten door de wetgeving dan wel wat extra langer wachten eer wij onze pup " Loewie" mochten komen afhalen.Maar wat een supercocker haalden wij ermee in huis. Onze dank en respect gaan uit naar Sonja en Piet die al hun energie en liefde stopten in dit nestje . "Loewie" werd door hun nog een paar weken extra in de watten gelegd en daarvan konden wij de extra vruchten plukken. Slechts een paar ongelukjes in huis ( onze eigen fout ) , en verder voorbeeldig gedrag. Geen gesloop van meubels, kleding, schoenen of wat dan ook , terwijl wij niet eens wat aan de kant moesten zetten daarvoor. Anderen honden zijn voor "Loewie" allemaal speelkameraden en daardoor wil hij wel eens niet beseffen dat de al wat oudere niet meer zo graag meegaan in zijn energiek gedoe. Verder is hij allemans vriend, iedereen wil hem meenemen of doodknuffelen . Zacht van karakter en gevoelig van aard, maar heel erg clever en leergierig en in huis de rust zelve.Je kan echt alles met hem doen en overal aanraken. Wij komen snel weer eens langs om samen te gaan wandelen en uiteraard zullen wij ook op de wandeling zijn van 24 april. Sonja en Piet
jullie zijn super als mensen en fokkers . En een aarader voor wie ooit het geluk wil kennen van mooie en heerlijke pups, het is het wachten meer dan waard !
Tonen: 5  10   20

 Voor in het vorig gaste boek te kijken  klik op PDF bestand

 
Kaart
Info